English





Policy and Terms
Privacy Policy
Legal Terms

Policy and Terms  Privacy Policy



Privacy Policy

1. Προσωπικά Δεδομένα

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών του http://www.datacomm.gr/ υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Internet όσο και του υπάρχοντος - αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου - πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση το http://www.datacomm.gr/ διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν ως επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνείτε με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλετε να μη χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του δικτυακού τόπου.
Η πρόσβαση στο http://www.datacomm.gr/ είναι ελεύθερη για τις περισσότερες ιστοσελίδες πληροφοριακού περιεχομένου και δεν απαιτείται η καταγραφή προσωπικών δεδομένων όπως ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για πρόσβαση σε ορισμένες ιστοσελίδες προκειμένου να γίνει λήψη εξειδικευμένων πληροφοριών ή υπηρεσιών απαιτείται η καταχώρηση προσωπικών στοιχείων ή/και κωδικών πρόσβασης. Είναι στη διακριτική σας ευχέρεια ως επισκέπτη η χρήση αυτών των ιστοσελίδων.

Η πρόσβαση σε ιστοσελίδες που αφορούν το δίκτυο συνεργατών της Data Communication είναι προσβάσιμες μόνον από αυτούς με χρήση ειδικών κωδικών που χορηγούνται από τη Data Communication AE.

Τα προσωπικά στοιχεία που δηλώνουν οι επισκέπτες στον δικτυακό τόπο http://www.datacomm.gr/ είναι δυνατόν να κοινοποιηθούν στο δίκτυο των κατά τόπους συνεργατών της Data Communication προκειμένου να χρησιμοποιηθούν από αυτούς για ενημερωτικούς λόγους και μόνο για θέματα που αφορούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Για τη χρήση των υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου του http://www.datacomm.gr/ από τον επισκέπτη / χρήστη ζητούνται τα εξής στοιχεία : Ονοματεπώνυμο/ Επωνυμία Επιχείρησης - Διεύθυνση φυσικού προσώπου / Έδρα επιχείρησης - ΤΚ - Τηλέφωνο - E-mail - fax - ΑΦΜ - ΔΟΥ - Πόλη - Χώρα.
Τα ανωτέρω στοιχεία απαιτούνται και για την έκδοση των σχετικών παραστατικών (φορολογικών). Τo http://www.datacomm.gr/ μπορεί να χρησιμοποιεί τα στοιχεία που αναφέρονται στο είδος των αποκτούμενων αγαθών και υπηρεσιών μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου προκειμένου να καταγράφει τα αγοραστικά ενδιαφέροντα του συναλλασσόμενου και να προβαίνει σε νέες προσφορές, εκτός αν ο επισκέπτης / χρήστης των υπηρεσιών αυτών ζητήσει να μη γίνονται τέτοιου είδους προσφορές. Τα στοιχεία που αφορούν τα αγοραστικά ενδιαφέροντα του επισκέπτη / χρήστη ουδέποτε δύνανται να γνωστοποιηθούν σε τρίτους.


2. Αποδοχή


Η χρήση του http://www.datacomm.gr/ προϋποθέτει ότι ως ενδιαφερόμενος διαβάσατε προσεκτικά όλους τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις λειτουργίας του παρόντος συστήματος και αποδέχεστε πλήρως και ανεπιφύλακτα αυτούς. Ειδικότερα το πάτημα του κουμπιού ΑΠΟΣΤΟΛΗ ή ΑΠΟΔΟΧΗ (REGISTER) στις διαδικασίες του site επιβεβαιώνει ότι ως ενδιαφερόμενος χρήστης (εργαζόμενος/εταιρεία) αποδέχεστε αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις και εγγυάστε ότι δεν θα παραβιάσετε τις αρχές και τις διαδικασίες του http://www.datacomm.gr/
Σε κάθε περίπτωση το http://www.datacomm.gr/ ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν παραβίαση των όρων λειτουργίας του παρόντος site από τους χρήστες αυτού.
Οι χρήστες που καταχωρούν προσωπικά δεδομένα στη βάση δεδομένων του http://www.datacomm.gr/ διατηρούν όλα τα δικαιώματα «του υποκειμένου των δεδομένων», όπως αυτό ορίζεται στο κεφάλαιο Γ΄επομ. του νόμου 2472/1997 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Αρμόδια δικαστήρια για την επίλυση τυχόν διαφορών ορίζονται τα δικαστήρια της Αθήνας.
Η επεξεργασία των στοιχείων προσωπικού χαρακτήρα γίνεται σύμφωνα με το νόμο 2472/97 και ελέγχεται από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.


Print this page


  powered & developed by PROFILE Business Solutions |   © Data Communication